Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25839 niezalogowanych)
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
a propo znieczuleń to warto jest wspomniec na samym początku ,że chce się skorzystac.Moja koleżanka nie wspomniała na początku jak poszła do szpitala , a jak wspomniała to było za późno .Ale dała radę i bez i teraz ma śliczną córeczkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Czesc dziewczyny widze, ze grono sie powieszka to dobry znak im wiecej osob, tym wiecej odpowiedzi A ja bede miala chlopczyka Sebastianka
marta171086 nieprzejmuj sie ze nie znasz jezyka, ja tez nie zabardzo wladam angielskim, jak nie Ty to pielegniarki znajda wyjscie z sytuacji, zeby sie z Toba porozumiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
heheh do samego porodu to jezyk nie potrzebny ale pozniej fakt - moga zalatwic Ci tlumacza i nawet beda sie pytac czy chcesz.
Ja rodzilam bez znieczulenia,mowilam,ze chce ale poszlo tak szybko ze nie zdazyli dac.
ps.Beata - ja przez 9 miesiecy mowilam,ze moj synek to bedzie Michal,a po porodzie wyszlo,ze Krystian
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
annullkka imie dla synka zostalo wybrane jak sie dowiedzielimy, ze to bedzie syn, troche czasu nam zeszlo zanim wybralismy to imie i raczej inne juz nie wchodzi gre, ale kto wie jak wyjdzie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Widzę ,ze zebrały się same mamy chłopczyków .Ja też mam synka i ma na imię Patryk . Wahaliśmy się jeszcze nad dwoma innymi,ale imię Patryk do nas najbardziej przemawiało .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Hehe u nas z imieniem bylo smiesznie, jak sie dowiedzialam , ze jestem w ciazy chcialam miec corke, jak chyba kazda z nas no i wymyslilam tak, ze ja nadaje imie dziewczynce, a maz dla chlopaka ( no niech jakis podzial bedzie ) No i wybralam dla dziewczynki Julia, a dla chlopca( tak awaryjnie ) podabalo mi sie imie Marcel, jak sie dowiedzialam, ze bedzie chlopak, no to co nie mialam wyjscia i maz sie zastanawial nad imieniem, moj wybor mu sie nie podoba, a jemu oczywiescia za moja konsultacja spodobalo sie imie wlasnie Sebastian, na poczatku nie bylam przekonana do tego imienia, ale teraz z kazdym dniem coraz bardziej mi sie podoba Ale i tak imie nie jest tak wazne jak to zeby dziecko bylo zdrowe i sie dobrze chowalo, czego zycze wszystkim mama!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
dziewczyny,gratuluje wam z calego serca.ja mam już dwóch synów.jeden ma
7 a drugi 2 lata.teraz czekamy na dziewczynke ,a wyjdzie pewnie jak zawsze.powiedzcie czy robiłyście gdzieś prywatnie usg czy liczyłyście na norweską
służbę zdrowia??? tak z ciekawości zapytam skąd wiecie co się wam wykluje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Ja wiem stad ze w 7 miesiacu robilam usg ( w polsce ) i lekarz dal wielkie zblizenie na gnitalia dzidzi i widac dokladnie co bedzie i mam to na zdjeciu uwiecznione
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
oj ja to juz nie zdaze pojechac do polski.w prawdzie termin mam dopiero na lipiec ale szkoła,praca...trudno poszukam może jakiegoś prywatnego lekarza bo jakoś nie potrafie sobie wyobrazic ze nie dowiem sie o płci dziecka do końca.poza tym jestem bardzo niecierpliwa.w poprzedniej ciąży jż w 6 miesiącu wszystko miałam przygotowane,nawet łóżeczko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
Hheh j atez chcialam znac plec koniecznie.I tez przygotowalam sobie wszytsko wczesniej - ubranka,wozek,lozeczka i kacik dla dziecka.W koncu nie wyobrazam sobie latac z giga brzuchem albo pozniej z takim malenstwem i wszystko organizowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok